Opvang nodig?

Zoek je kinderopvang bij jou in de buurt?
Ons kindcentrum de Plaetse vind je in het Integraal Kindcentrum (IKC). In deze locatie zijn onderwijs en kinderopvang volledig geïntegreerd in een IKC. Dat maakt de Plaetse uniek. Je vindt hier alles voor kinderen van 0 tot 13 jaar onder één dak; wel zo makkelijk en vertrouwd!

Kinderdagverblijf (0-4 jaar)
Het kinderdagverblijf heeft een babygroep (0-2 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar). We spelen vaak in de gezamenlijke multifunctionele hal en gaan ook elke dag lekker naar buiten.

Peuteropvang (2-4 jaar)
Is je kind bijna twee jaar? Dan merk je dat je peuter de wereld wil ontdekken. Dat kan bij ons op de peuteropvang. Spelenderwijs leren de peuters heel veel. Zo is je kind straks helemaal klaar voor de basisschool.

Buitenschoolse opvang (4-13 jaar)
De bso-kinderen leven zich binnen en buiten uit na een drukke schooldag. Verkleden, een toren maken in de bouwhoek of een potje tafelvoetbal spelen: je hoeft je bij ons nooit te vervelen. 

Kom je een keer kijken?
We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren.

Wil je eerst meer weten? Bekijk onze website www.kober.nl/locaties/de-plaetse of neem contact op met ons serviceteam. Dit kan via (076)504 56 05 of via serviceteam@kober.nl