Wil je wat kwijt?

Feedback
Wij zijn een school in beweging. En wij zijn mensen. Daarom horen we graag hoe we het doen. Heb je een opmerking, een tip of een klacht? Of wil je gewoon even laten wat je vindt? Wij staan open voor ALLE feedback! Laat hier je bericht achter en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 
 
Afspraak maken
Soms praat het makkelijker als je elkaar gewoon aan kunt kijken. Daarom kun je altijd een afspraak maken als je iets kwijt wilt of iets wil vragen / overleggen. De deur staat altijd open voor een goed gesprek! Zowel de leerkrachten als de intern begeleiders en de directeur praten graag met je. Maak hier een afspraak. 
 
Klachtenregeling
We zijn allemaal mensen en dus is het logisch dat ook bij ons niet altijd alles van een leien dakje loopt. Mocht je ergens tegenaan lopen, neem dan contact met ons op (zie hierboven).
Blijkt dat je toch een officiële klacht wil indienen, dan kan dat natuurlijk. Uiteraard nemen wij klachten zeer serieus en willen wij deze op de juiste manier (laten) afhandelen. Hoe dit precies werkt, lees je hier.