Mijn eerste schooldag

Bram (4 jaar): Vandaag ga ik voor de eerste keer naar school. Ik vind het best een beetje spannend. Natuurlijk heb ik mijn tas bij me. Mijn nieuwe juf staat op het schoolplein om mij op te vangen. Samen lopen we naar mijn klas waar ik mijn klasgenootjes ontmoet. Best eng, zoveel nieuwe gezichten. Gelukkig is iedereen aardig en voel ik me snel op m'n gemak. We doen van alles, spelen buiten en eten samen in de klas. Als de bel gaat, word ik op het schoolplein opgehaald. De dag is voorbij gevlogen! En morgen mag ik weer :).

Sara (10 jaar): Wij zijn pas verhuisd en vandaag ga ik voor het eerst naar mijn nieuwe school. Ik heb er wel en niet zin in. Allemaal nieuwe kinderen... Gelukkig wacht mijn meester me buiten op en gaan we samen naar het lokaal. Iedereen is nieuwsgierig en best aardig. In mijn tas heb ik fijn mijn eigen spulletjes en in de klas krijg ik nieuwe schriften enzo. Twee klasgenootjes geven mij een rondleiding door de school. Leuk! Zo weet ik meteen waar alles is. We werken en eten samen in de klas. Er staat ook nog gym op het programma. Om kwart over drie is mijn eerste dag alweer voorbij. Ik geloof dat het hier best tof is ;).